Triatlon

Treninger

Mandag 2030-2200.  Svømming i Bodin Svømmehall.  Svømmetrening i crawlteknikk med trener fra Bodø svømmeklubb. I utgangspunktet ingen krav om ferdigheter. Svømmetreningen legger opp til tilpasset program etter nivå. Treningstilbudet gjelder for medlemmer av BCK og koster 600kr pr halvår.

I tillegg arrangerer BCK mange treningsøkter på sykkel i løpet av uka, primært i sommerhalvåret, som man kan slenge seg med på, og eventuelt kan felles treningsøkter på initiativ fra klubbens medlemmer publiseres og koordineres på Facebook.

Mer info her: https://www.facebook.com/groups/1885249081738069/

Ved enkle søk på nett finner man mange forslag til treningsprogram, og her er noen linker til programmer på nett.:

Andre viktige eller interessante linker:

  • triathlon.no
  • 3atlet.no
  • fullfartlingsom.no
  • triallan.com
  • natgeobloggen.no/author/larschr

Hva er Triatlon

bilde
Du vil starte med triatlon, men vet ikke helt hva som skal til for å starte? Det er ikke så vanskelig, eller så hardt, som det ser ut. Ikke trenger du så mye stash heller... Les utfyllende om triatlon her

Informasjon

Tidligere BSTK (Bodø Sykkel & Triatlon Klubb) ble i januar 2017 slått sammen med BCK. Det har de siste årene vært et relativt lite miljø for triatlon i byen, og med denne sammenslåingen vil vi styrke rammene rundt triatlon. Som en del av BCK ønsker man nå å legge til rette for et større miljø for idretten i Bodø, med et mål om å være inkludere for alle nivåer. I første omgang ønsker vi å etablere minst to fellestreninger pr uke. Vi ønsker også å arrangere klubbarrangementer som treningstriatloner, klubbkonkurranser og andre sosiale events, og med på denne reisen ønsker vi alle nye utøvere velkommen.

Det er besluttet at BSTK sine gamle drakter kan benyttes ut 2017 og deretter vil det tas en beslutning for nye drakter for fremtiden. Vi vil derfor oppfordre alle medlemmer å benytte BSTK drakter på arrangementer og konkurranser i 2017 sesongen.

Vedrørende medlemsskap i BCK så foregår innmelding via følgende nettside

Vi vil oppfordre alle på det sterkeste til å ha en helårslisens da denne vil forsikre deg på treninger så vel som konkurranser. Mer informasjon om lisens og kjøp av lisens på Triatlonforbundets nettside. Inntil må man velge BSTK (Bodø Sykkel & triatlonklubb) ved kjøp av lisens, forbundet vil flytte deg over på BCK.

sparebanken400

sport

peppes400

stamina

benergi

sponsor