Tidligere BSTK (Bodø Sykkel & Triatlon Klubb) ble i januar 2017 slått sammen med BCK. Det har de siste årene vært et relativt lite miljø for triatlon i byen, og med denne sammenslåingen vil vi styrke rammene rundt triatlon. Som en del av BCK ønsker man nå å legge til rette for et større miljø for idretten i Bodø, med et mål om å være inkludere for alle nivåer. I første omgang ønsker vi å etablere minst to fellestreninger pr uke. Vi ønsker også å arrangere klubbarrangementer som treningstriatloner, klubbkonkurranser og andre sosiale events, og med på denne reisen ønsker vi alle nye utøvere velkommen.

Det er besluttet at BSTK sine gamle drakter kan benyttes ut 2017 og deretter vil det tas en beslutning for nye drakter for fremtiden. Vi vil derfor oppfordre alle medlemmer å benytte BSTK drakter på arrangementer og konkurranser i 2017 sesongen.

Vedrørende medlemsskap i BCK så foregår innmelding via følgende nettside

Vi vil oppfordre alle på det sterkeste til å ha en helårslisens da denne vil forsikre deg på treninger så vel som konkurranser. Mer informasjon om lisens og kjøp av lisens på Triatlonforbundets nettside. Inntil må man velge BSTK (Bodø Sykkel & triatlonklubb) ved kjøp av lisens, forbundet vil flytte deg over på BCK.

sparebanken400

sport

peppes400

stamina

benergi

sponsor