Informasjon om bestilling av klubbtøy for Bodø Cykleklubb 2019

Ny prøvekveld

Vi manglet noen størrelser på noen klær når vi hadde prøvekveldene. Vi har etterspurt dette hos Trimtex, som har sendt ekstra prøver. Vi avholder derfor en ekstra prøvekveld når vi har mottatt det. Vi satser på en ny prøvekveld i uke 7, dag publiseres på Facebook.

BCK drakt 2019 4

Draktregler:

NCF sine regler for klubbdrakt.

Norges Triathlonforbund sine regler for drakt under konkurranse.

Bodø CK sine regler for bruk av klubbdrakt.

Nettbutikken er nå klar for bestilling.

Deres teamshop er nå klar, og vi håper mange kommer til å benytte seg av dette tilbudet. Nettbutikken stenger 17.02.19 med forventet levering i uke 13. Her er litt informasjon om fremgangsmåte:

  1. Klikk deg inn på linken her for å komme til nettbutikken.
  2. Før du kan starte å bestille må du registrere deg.
  3. Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller fra oss.
  4. Tast inn bodøck i «teamkode for innmelding» og logg inn.
  5. Du skal motta en ordrebekreftelse fra oss når din ordre har gått gjennom.


Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks vil brukere av Internet Explorer kunne oppleve noen problemer.Lurt tips! Kommer man “bort” fra klubbsidene, kan man alltid klikke på klubbnavnet øverst på siden for å komme tilbake igjen.

Med hilsen 

Bodø Cykleklubb

Dersom du har spørsmål er det fint om disse rettes til Mariell Tverli, mobil 91106321 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

sparebanken400

sport

peppes400

stamina

benergi

sponsor